Private label

Vi hjælper både små og store virksomheder med produktion af tøj, sko og accessories!

Vores service

Private label

Har du altid drømt om at starte dit eget fashion brand? Vi har over 5 års erfaring indenfor tekstil og fashion branchen. Vi skræddersyer produktionen helt efter dit behov og hjælper dig fra start til slut.

Merchandise & Arbejdstøj

Vi kan skræddersy reklame-tøj samt arbejdstøj efter dine ønsker og behov.

Tryk & Broderingsopgaver

Vi har in-house maskiner klar til alle former for tryk og broderingsopgaver og er klar til at håndtere både små og store ordre.

Hjælp til design

Har du allerede egen produktion, men blot vil have hjælp med design af dine styles? Vi kan hjælpe med at designe dine styles samt tegne tech-packs mm.

Vores proces

Første møde

Et uforpligtende møde angående dit projekt. Her viser du os hvad du har i tankerne og vi prøver så vidt muligt at imødekomme det.

Første prototype

Efter mødet har vi fundet frem til de designs som ønskes produceret, her laver vi en prototype af designet.

Feedback på prototype

Er prototypen som ønsket? Hvis ikke, laver vi en ny indtil vi rammer kundenstilfredshed.

Bestilling

Når prototypen er godkendt, sender kunden ordren afsted til os, normalt fungere det således at man betaler 50% ved bestilling og de sidste 50% inden modtagelse af varen.

Pre-production sample

Der kan laves en pre-production sample (PP sample) hvis kunden ønsker dette, det er den endelige prototype som er identisk med det endelige produkt.

Levering & Service

Vi har primært fabrikker i Kina og Indien alt efter hvad der skal produceres, her står vi for fragt og fortoldning af varen lige til kundens dør.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har over 5 års erfaring inden for produktion af tekstil og accessories. Vi har udviklet vores eget succesfulde brand, Audace Copenhagen, og vi har hjulpet store brands i Danmark med tøj-produktion. Vores inhouse-team har direkte kontakt til producenterne, primært i Asien, og vores team har flydende sprogkompetencer inden for Kinesisk, Engelsk og Dansk. Vi vil gå langt for at finde den bedste løsning til dig.

Referencer

Kontakt os

besøg os

Vi har kontor og showroom i København SV, kom forbi efter aftale.

The Garment Lab
Scandiagade 25
København SV
2450

ring os op

Ring os op for at høre mere.

+45 60 48 48 71

E-mail

Skriv os en mail for at høre om mulighederne.

info@garmentlab.dk

Close Menu